Gépjármű-finanszírozási ügyfélszolgálat

Letölthető kérelmek

Amennyiben szerződésével kapcsolatban konstrukció váltást szeretne igényelni, kérjük az alábbi dokumentumot szíveskedjen kitölteni és aláírás után visszaküldeni a dokumentumon megadott elérhetőségek valamelyikére:

 

Amennyiben a gépkocsival kapcsolatban káreseményt kíván bejelenteni, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Ha szerződését előtörleszteni szeretné, kérjük az alábbi dokumentumot töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza a 6720 Szeged, Pf. 739 postai címünkre, vagy faxon a 62/564-776 számra, vagy e-mailben (Igénybejelentés küldése Ügyfélszolgálatnak).

Lízingszerződés előtörlesztése során, Meghatalmazott közreműködése esetén a felek között létrejött meghatalmazás nyomtatványt kizárólag eredetiben tudjuk befogadni, ezért szíveskedjen azt postai úton megküldeni. Cím: 6720 Szeged, Pf. 739

Tájékoztatjuk, hogy igényét Extra Help Online Ügyfélszolgálatunkon (www.lombard.hu/extrahelp) keresztül is intézheti, ahol a regisztrált Ügyfelek, a szerződés előtörlesztési feltételeit bármikor, ingyenesen megtekinthetik.

 

Amennyiben fizetési kötelezettségeit átütemezni kívánja, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben Ön szeretné szerződésével kapcsolatos díjfizetési kötelezettségeit részelőtörleszteni, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben Ön szeretné a Havi fix konstrukcióban kötött szerződése esetén a felhalmozott árfolyamváltozással kapcsolatos fizetési kötelezettségeit (rész)előtörleszteni, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben díjfizetéssel kapcsolatban van igénybejelentése, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben levelezési cím változásával kapcsolatban van igénybejelentése, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben bankszámlaszám változásával kapcsolatban van igénybejelentése, kérjük töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi  dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben szerződéssel kapcsolatban dokumentumot, illetve külföldre távozási engedélyt igényel, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben a Lombard Lízing Csoport az Ön személyes adatát kezeli, természetes személyként ezen igény bejelentés keretében írásban (Szeged, PF. 739. 6701 címre postai levélben benyújtott, vagy a személyes ügyfélszolgálaton történő benyújtással) élhet személyes adatainak védelmével/kezelésével kapcsolatos GDPR szerinti jogaival. Kérjük pontosan töltse ki a formanyomtatványt és két tanú hitelesítse azt.

 

Amennyiben harmadik személy számára (pl. családtag, könyvelő) szerződésének adatait hozzáférhetővé kívánja tenni, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi felhatalmazást a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben szerződéssel kapcsolatban engedélyt (pl.:Üzembentartói cserére, árufuvarozásra, stb.) illetve igazolást (pl.: KHR, bankinformáció, stb.) igényel, kérjük töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

A letölthető dokumentumok pdf formátumúak, megtekintésükhöz Acrobat Reader szoftver szükséges!

 

Egyéb kérésével forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz vagy tekintse meg a Gyakran feltett kérdések menüpontunkat.

 

A+ A-
© 2006-2017. Lombard Lízing Zrt. Minden jog fenntartva